Luxe Beauty by Bodor Zita
Sminktetoválás, Kozmetikai szolgáltatások
Luxe Beauty by Bodor Zita
Sminktetoválás, Kozmetikai szolgáltatások
Luxe Beauty by Bodor Zita
Sminktetoválás, Kozmetikai szolgáltatások
 • 1D szempilla hosszabbítás

 • Steril gyantázás

 • Füllyukasztás

 • Sminkkészítés

 • Rádiófrekvenciás zsírbontó testkezelés tripoláris technológiával Pollogen Regen Tripollar

  A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak - megfeszítve a körülötte lévő bőrt - azonnali hatást nyújtva. Arc, nyak, toka, illetve helyi zsírpárnák, cellulit kezelésében rendkívül hatékony. Már egy kezelés is meggyőző eredményt nyújt, de a tartós változáshoz kúraszerűen javasoljuk.
 • 24 karátos aranykezelés

  Az UMO japán cég forradalmi arckezelő rendszere már Magyarországon is elérhető. Az eljárások alapja a Gamma PGA (poli-gamma glutamin sav) és egy nanotechnológiát használó hideggőzölős gép együttes használata. Tízszer jobb hidratálás a Hyaluron savnál, hétszer kisebb molekulaméret a bőrbe jutásnál. A kezelés leglátványosabb része a 24 karátos színarany lapkák arcra helyezése, majd bemasszírozása a bőrbe. Kényeztető, exkluzív élmény, hihetetlen eredményesség az érett bőrön. Arca megfiatalodik, ráncai kisimulnak.
  "Egyes források szerint Kleopátra színarany éjjeli pakolással tartotta karban arcbőrét, a jelek szerint a csillogó szépségfortélyra ma is van igény és nemcsak hírhedten luxusorientált Japánban..."
  Mi a kezelés alapja, mitől forradalmi?
  Az egész technológia alapját a Gamma PGA (gamma poli-glutamin sav), mely egy teljesen természetes anyag, eredetileg a tengeri medúzákban fedezték fel, manapság a szójababból nyerik. Az anyag vízzel vegyülve rendkívül kedvező tulajdonságú lesz, ennek köszönhetően a japán UMO cég forradalmian új kezelési technikát fejlesztett ki. A Gamma PGA hidratáló képessége tízszerese a hyaluron savénak, emellett sokkal rugalmasabb mint a kollagén. Vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására is, így jutnak el az értékes összetevők a bőr legmélyebb rétegeibe.
  Hogyan történik a kezelés? Hány kezelés szükséges?
  A Gamma PGA-vel és az UMO nanotechnológiát használó hideggőzölős gépével együtt a bőrt előkészítik a tápanyagok felvételére. Az UMO Facial Spa System használata során a tápanyagok hétszer kisebb vízcseppek formájában jutnak az arcbőrbe. Ezután következik a kezelés leglátványosabb része, a 24 karátos színtiszta aranylapkák felhelyezése, majd bemasszírozása a bőrbe. A végén szintén Gamma PGA-alapú krémmel és géllel teszik még selymesebbé az arcbőrt.
  A végleges eredmény eléréséhez egy 4 kezelésből álló „bőrújító program” sorozatra van szükség. A kezelések javasolt gyakorisága 3-4 hét.
  Arannyal vagy arany nélkül?
  A kezelés kétségkívül leglátványosabb része a 24 karátos színarany lapkák arcra helyezése. Az arany a bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható, kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt. Az arckezelő program a 24 karátos színarany pakolással, vagy arany nélkül, Gamma PGA-arcmasszkkal is igénybe vehető vendégeink kívánsága szerint akár egy, akár a 4 kezeléses „bőrújító program” keretében.
  Mi a hatása?
  Mivel a bőr legmélyebb rétegeiről beszélünk, a hatás azonnal, szemmel látható, tartóssága 8-10 hónapra becsülhető. A végleges eredmény eléréséhez általában egy négy kezelésből álló sorozatra van szükség.
  Milyen bőrtípusokra alkalmazható?
  A kezelések egyediek, a különböző bőrproblémákra célzott kezelés és hatóanyagok tartoznak. Négy fő kezelési program van, melyeket a ráncosodás ellen az érett bőrre, a gyulladt és érzékeny bőrre, az öregségi foltokra és a Nap által károsodott bőrre, illetve a zsíros és pattanásos bőrre fejlesztettek ki.

 • Kezelések BABOR termékekkel

 • Ultrahang, elektrokozmetika

 • Hydroabráziós kezelés

 • SEYO szelíd bőrfiatalítás